Какво е IQOS ?

Аксесоари, Устройства, Въпроси, Форум

Какво е IQOS ?

август 7, 2018 IQOS 0

Тютюнът се запознава с технологиите

Докато идеята за нагряване на тютюна (вместо да го изгаря) съществува в продължение на повече от две десетилетия, едва сега успяват да намерят начин да затоплят тютюна, което води до продукт, който задоволява всички пушачи. Около 5,6 милиона потребители вече са избрали да преминат от цигари към този продукт: система за отопление на тютюна IQOS.

В сърцето на IQOS са усъвършенстваната електроника, която загрява специално оформени отопляеми тютюневи изделия. Това устройство загрява тютюна достатъчно, за да освободи вкусните никотин-съдържащи пари, но без да изгаря тютюна.

 

Тук е ключовата точка: тютюнът в цигарата гори при температури над 600 ° С, генерирайки дим, който съдържа вредни химикали. Но IQOS нагрява тютюна до много по-ниски температури, до 350 ° C, без изгаряне, огън, пепел или дим. По-ниското температурно отопление освобождава истинския вкус на нагрят тютюн. Тъй като тютюнът се нагрява и не се изгаря, нивата на вредните химикали са значително намалени в сравнение с цигарения дим.

Какво има там? Парата, съдържаща никотин – не дим -, която прави този продукт без тютюнев дим, който привлича пушачите.

 

Как функционира IQOS?

IQOS е тютюнева система за нагряване с три основни компонента – тютюнви стикове (наречени HEETS или HeatSticks), цигара IQOS и зарядно устройство.

За да използва IQOS, потребителят слага тютюневият стик в цигарата на IQOS, който съдържа електронен контролиран нагревател.

Потребителят натиска бутон, за да включи нагревателя, за да се наслаждава на истинския вкус на нагрят тютюн. След като загряваният стик е изпушен, потребителят го отстранява от държача и след това може да бъде изхвърлен безопасно в контейнер за отпадъци. Когато е необходимо, потребителят зарежда държача, като го зареди в зарядното устройство.

Ако се нуждаете от аксесоари за вашето IQOS уствойство може да погледнете в нашият уебсайт ТУК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *